1e plaatwerker / autoschadetechnicus (AST3) en een leerling plaatwerker

  • 40 uur
  • Autoschadetechnicus (of bereid om deze opleiding te volgen)
  • Soest

De functie
Als Plaatwerker/Autoschadetechnicus ben je verantwoordelijk voor het herstellen van schades en voor het herstellen van voertuigsystemen. Je de- en monteert onderdelen en herstelt bijvoorbeeld een  beschadigde motorkap of portier. Daarnaast analyseer je foutmeldingen in het voertuigsysteem en lost op wat in de werkplaats kan worden afgehandeld. Je verricht snel en vakkundig de juiste handelingen en past de technieken toe die hiervoor nodig zijn.

Jouw profiel
Wij zoeken voor deze functie een zelfstandige, enthousiaste en gedreven medewerker.  Je hebt een afgeronde opleiding in de richting Schadeherstel of Autotechniek. Verder heb je enkele jaren werkervaring als 1e plaatwerker, bent opgeleid als Autoschadetechnicus(AST3) of bereid om deze opleiding te gaan volgen. Je bent een vakman die hoge kwaliteit levert en zelfstandig optimaal presteert. Je beschikt over goed technisch inzicht, je kwaliteitsbewust, bent flexibel en je hebt een positieve instelling.

Daarnaast zoeken wij een enthousiaste gedreven leerling die bereid is een vakopleiding te volgen onder onze leiding.

Ons aanbod
Een functie binnen een innovatief en dynamisch ketenbedrijf. We bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Carrosseriebedrijf en een functie voor 40 uur per week. De standplaats is Hilversum.

Hoe te solliciteren?
Solliciteer via onze website of mail je brief met CV naar administratie@aassoest.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Via telefoonnummer 035 – 541 48 40

Wie zijn wij?
AAS Soest is een schadeherstelbedrijf waarbij autoschade met veel zorg behandeld wordt. Als onderdeel van een grote landelijke keten (AAS), werken we met de nieuwste technieken en grote toewijding aan auto’s van alle merken. AAS Soest heeft 8 merkerkenningen. In ons bedrijf werken professioneel opgeleide medewerkers die garant staan voor een kwalitatief hoogstaand schade herstel zorgen.

Klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Goede service is bij ons dan ook een vanzelfsprekendheid.